Udskiftning af vinduer & døre i Vejle

Er et eller flere af dine vinduer gamle og slidte, eller kan du ligefrem mærke, at vinden blæser ind ved døren, når det suser udenfor? Så er en renovering eller udskiftning af vinduer og/eller døre sandsynligvis en rigtig god idé.

​H. Vedel i Vejle har gennem årene renoveret og udskiftet et hav af vinduer og døre, og derfor ved vi, hvor stor en effekt det har, når de gamle bliver erstattet eller renoveret.

​Miljørigtig besparelse ved udskiftning af vinduer og døre

Vi har stor erfaring med at udføre eftersyn på vinduer og døre for at finde ud af, hvor stor betydning en udskiftning vil have for et hus. sig til, så laver vi et eftersyn på jeres hus. Som oftest er et sådant eftersyn noget af en øjenåbner – og som regel er de foreslåede forbedringer en rigtig god investering.

​Den markant bedre isolering, som tætte vinduer og døre giver, er nemlig direkte aflæselig på varmeregningen. Derfor kan du på relativt kort tid tjene de penge ind, som udskiftningen eller renoveringen koster.​

Energiruder

De nye energiruder, som H. Vedel har gode erfaringer med at benytte ved udskiftning, har en enorm isoleringsværdi, da både ramme og glas er tænkt ind i den miljøvenlige løsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere info eller et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på lige netop dit næste projekt.