Privatkunde

​Om- og tilbygninger
Hos H. Vedel har vi mange års erfaring med om- og tilbygninger af både villaer, parcelhuse og sommerhuse.

​For at sikre et harmonisk og smukt resultat af den nye om- eller tilbygning er det vigtigt at vælge en løsning, der matcher husets stil og omgivelser. Vi rådgiver dig gerne om stilarter og muligheder, ligesom vi også gerne udfører koordinering af byggeansøgninger m.m.

Nyt tag
Tagarbejde kan være en kompliceret opgave, og det er derfor vigtigt, at vores tømrere kender til taget. Vi udfører gerne et gratis eftersyn af dit tag, inden vi påbegynder tagarbejdet.

​Tagpriser varierer meget afhængigt af materialet.

Nye vinduer og døre
Er det tid til nye vinduer eller døre, så udskifter vi dem gerne. Derudover rådgiver vi naturligvis om de muligheder, der er bedst for dig. Der kan være mange penge at spare i energiforbrug med de rigtige vinduer, døre og termoruder, ligesom der er mange kombinationer inden for træ og aluminium – alt efter hvor vedligeholdelsesfrit, du ønsker det.

Nybyggeri
Vi bygger nye parcelhuse såvel i hovedentreprise som fagentreprise. Står du over for et nybyggeri, hjælper vi dig gerne med tegnearbejde, byggeansøgninger osv.

Servicearbejde
Vores medarbejdere udfører alle former for servicearbejde og småreparationer – fra udskiftning af en vindueshaspe eller en tagplade til afslibning af gulve. Vores dygtige tømrere opsætter også køkkener, badeværelser, skabe og andet inventar.

​Har du brug for en specialtilpasset hylde, låge eller bordplade, så klarer vi også sådan en opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på lige netop dit næste projekt.

null

Nybyggeri i Vejle

Nyopført villa i Grejsdal, Vejle

null

Tilbygning

Tilbygning til villa i Vejle

null

Ombygning

Om- og tilbygning i Vejle

null

Tilbygning

Om- og tilbygning af villa

null

Nyt sommerhus

Nyt sommerhus v/ Løkken Strand