Om H. Vedel A/S

Din tømrer og snedker i Vejle, Jelling, Børkop, Hedensted, Egtved, Give, Billund, Horsens, Kolding og Fredericia.​

​H. Vedel A/S er en mellemstor, moderne tømrer- og snedkervirksomhed beliggende i Vejle. Vi har eksisteret i 35 år og beskæftiger ca. 20 medarbejdere.

Hos os er professionel rådgivning og ekspertise nøgleord, når vi indgår et samarbejde om en ny opgave. Forud for den enkelte opgave taler vi ønsker og muligheder igennem med dig og træffer en beslutning om den rigtige løsning.

Vores mål er at levere kvalitetsarbejde, der lever op til dine forventninger, og som er baseret på et godt samarbejde.

Vores kundeportefølje spænder bredt – fra privatpersoner, større og mindre private virksomheder til institutioner inden for den offentlige sektor.​​

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Vi deltager gerne i licitationer både i fag- og hovedentrepriser. Desuden udfører vi alle former for serviceopgaver – både for private, erhverv, boligforeninger og institutioner.

Med mange års erfaring inden for byggebranchen og bygningskonstruktion har vi tilegnet os stor ekspertise. Vi har fingeren på pulsen, kender de nyeste trends inden for branchen og ved, hvad der skal til for at skabe det bedste resultat.

Samtidig vil vi til stadighed gerne udfordres med nye, spændende opgaver, og vi er altid klar til en dialog med dig om nye projekter.

H. Vedel A/S er medlem af Dansk Byggeri og er tildelt en grøn smiley af Arbejdstilsynet.​

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på lige netop dit næste projekt.