Nybyg, tilbygning og ombygning i Vejle og omegn

Nybyg, ombygning og tilbygning

Skal du have bygget et nyt hus, ombygget det gamle eller bygget til? H. Vedel klarer nybyg, ombygning og tilbygning i Vejle og omegn

H. Vedels medarbejdere har mange års erfaring med byggeprojekter for private. Af samme grund har vi en lang række byggerier på referencelisten fra 35 års virke i branchen.  Vi klarer alt inden for nybyg, tilbygning og ombygning i Vejle og omegn.

​Lad os varetage hovedentreprisen

Hos H. Vedel påtager vi os gerne jobbet som hovedentreprenør for dit byggeri. Med to konstruktører i firmaet er du sikker på at være i gode hænder, når projektet skal styres fra start til slut.

Vi udfører selv alt tømrerarbejde og snedkerarbejde, og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksfag sikrer vi dig et flot kvalitetsbyggeri, uanset om det er et parcelhus, en udestue eller en ombygning af køkkenet, du skal have lavet.


Rådgivning ved nybyg og ombygning i Vejle området

Der er mange ting at holde styr på i forbindelse med nybyg af enten hus, tilbygning eller carport. Og det kan selvsagt være svært at holde styr på det hele selv.

Vi stiller derfor hellere end gerne vores ekspertise til rådighed og hjælper med både tegnearbejde, byggeansøgninger og andre opgaver, der skal til for at få det perfekte og korrekt udførte byggeri.

​Service

Derudover udfører vi også service for private i Vejle og omegn, så du ikke skal kigge på den skæve skabslåge eller den slidte tagplade. Ring til os, så du hurtigt kan få lavet de småreparationer, der generer dit øje hver eneste dag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på lige netop dit næste projekt.

Referencer
null

Tilbygning til villa i Vejle

Skovtoften 10, Vejle

null

Om- og tilbygning

i Vejle

null

Om- og tilbygning

Loftsetage