Erhverv

Hovedentreprise, fagentreprise, byfornyelse, erhverv og specialopgaver i Vejle, Jelling, Børkop, Hedensted, Egtved, Give, Billund, Horsens, Kolding og Fredericia.

Hovedentreprise​
Hos H. Vedel udfører vi ofte opgaver i hovedentreprise, hvor vi står for koordinering og byggestyring. Vi samarbejder med en række dygtige underleverandører inden for alle fag. Sammen med vores leverandører sikrer vi, at projektet lever op til dine forventninger og fulde tilfredshed.

Fagentreprise
Som en del af vores virke fungerer vi gerne som fagentreprenør, hvor vi samarbejder med større byggefirmaer, arkitekter, ingeniører og ejendomsselskaber. ​Vi har en del samarbejdspartnere, som vi har lavet flere projekter sammen med gennem de senere år.

Byfornyelse
I tæt samarbejde med arkitekter og andre eksterne partnere har vi udført flere byfornyelsesopgaver, bl.a. omfattende facaderenovering på forretningsejendomme og totalrenovering af beboelsesejendomme. Påtænker I en facaderenovering eller renovering af jeres bygning, så besigtiger vi meget gerne bygningen og giver et tilbud på opgaven.

Erhvervskunder
Vi har mange større virksomheder (samt også uddannelses- og dagsinstitutioner samt boligforeninger) som faste kunder, for hvem vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejder. Vores tømrere kender derfor virksomhederne godt og kan hurtigt sætte sig ind i opgaverne på stedet.

Specialopgaver
I forbindelse med et byggeri kan der være mange specialopgaver, vi udfører på vores eget værksted. Det kan eksempelvis være specielle tagkonstruktioner eller døre og vinduer uden for standardmål.

​Vi har bl.a. snedkereret en bar til Musikhuset i Vejle og en receptionsskranke til et lægehus.

​Har du en konkret opgave, så lad os se på den.

Vores maskinsnedker er altid klar til en udfordring!

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på lige netop dit næste projekt.

null

Andelsboliger

Opførelse af andelsboliger i Vejle

null

Erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri i Vejle

null

Privatskole

Tilbygning til privatskole i Vejle

null

Vejle Sygehus

Ventilationshus på Vejle Sygehus

null

Boligforening

Boligforening i Horsens